Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sjaak van Schie gaat voor 100% handsfree telen

Sjaak van Schie gaat nog dit jaar het sorteren en afleveren van hortensia’s automatiseren met WPS. Met behulp van het WPS Plant Vision systeem worden de producten van Sjaak van Schie per soort, hoogte en kleur beoordeeld en vervolgens via geselecteerde routes naar de diverse afleverstations getransporteerd.

Tijdens dit proces wordt de data opgeslagen en verwerkt waardoor Sjaak van Schie nog betere selecties kan uit- en doorvoeren wat uiteindelijk ten goede komt aan de strenge kwaliteitseisen die zij hanteren. Dit WPS systeem brengt Van Schie meer flexibiliteit, inzicht in het afleverproces en zorgt voor de nodige besparing op arbeidskosten.

Veel flexibiliteit
Roel van Schie: “We zijn blij met deze mooie uitbreiding die ons veel flexibiliteit geeft in het beoordelingsproces. Door het WPS order control software pakket kunnen wij een datakoppeling maken met eigen partijregistratie en sorteergegevens inzichtelijk maken voor onze producten. Ook zorgt de camerabeoordeling voor uniforme beoordeling. Met deze data kunnen wij echt actief sturen op alle fronten – verkoop, teelt en aflevering. We zorgen ook voor betere arbeidsomstandigheden, arbeidsbesparing en een betere vloerbenutting. Dat is een mooie stap naar efficiënter werken.”

Sales manager Czander Dubbeld van WPS kijkt uit naar deze samenwerking. “Bij Sjaak van Schie hebben ze grote verschillen in potmaten, van 9,5 cm tot 23 cm en dit gaat allemaal over hetzelfde systeem. Bij WPS hebben we hier veel ervaring mee. Na de zomer gaan we starten en zorgen dat nog dit najaar de eerste potplanten bijna 100% handsfree de kas verlaten.”

Meer handsfree telen
WPS automatiseert de processen vanaf het oppotten, de logistiek in de kas, tot aan het sorteren en verwerken van de planten voor aflevering. Alles waarmee de productie wordt vergroot, efficiënter wordt gewerkt en arbeid wordt bespaard. Wij creëren toffe oplossingen die jouw tijdsbesteding veranderd.

Voor meer informatie:
Sjaak van Schie BV
Schenkeldijk 8
2676 LD Maasdijk
+31 (0)174 520465
verkoop@sjaakvanschie.nl
www.sjaakvanschie.nl


WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
+31 (0)174 671 371
info@wps.eu
www.wps.eu
 
Publicatiedatum: