Presentatietrays van Modiform:

Slim design laat pot-plant combinatie zien en voorkomt omvallen

Tegenwoordig zijn potten een onderdeel van de uitstraling van de plant. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de potbedrukking, maar helaas komt het vaak niet tot zijn recht omdat de potten in transporttrays worden gepresenteerd. De bedrukking is dan niet zichtbaar. Dus waarom geen verlaagde voorzijde? "Een goed idee, maar een uitdaging qua uitvoering," vertelt Lisa van Koningsveld van Modiform. Een aantal jaar geleden hebben zij de zogeheten presentatietray aan hun transporttray assortiment toegevoegd en recentelijk hebben ze een nieuwe presentatietray geïntroduceerd. 

Planten vallen niet om
De voorkant moet laag genoeg zijn zodat de potbedrukking goed zichtbaar is en tegelijkertijd moet de tray stevig genoeg zijn zodat de planten niet omvallen. "En dat laatste was de grootste uitdaging," vertelt ze. "Doordat je de tray zo laag maakt wordt de kans op omvallen groter. Na veel testen hebben we een systeem in het design ontwikkeld waardoor dit niet meer kan. Daarnaast blijven de planten langer goed door het bewateringssysteem."


De 4854 – nieuw in het assortiment
De presentatietray van Modiform is al een tijdje op de markt en door de jaren heen is het assortiment uitgebreid. Op het moment zijn er 7 verschillende presentatietrays. De laatste tray die toegevoegd is aan het assortiment is de 4854, een tray geschikt voor een 13cm 5 graden pot. "Er gaan 8 potten in een tray en 5 van op een Deense kar."

Zie hieronder de video waarin Lisa de  de presentatietray presenteert.

Voor meer informatie:
Modiform
Ambachtsweg 15
3831 KA Leusden
+31 (0)33 434 31 66
sales@modiform.nl
www.modiform.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven