Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Krijten met een helikopter

De inzet van een helikopter of vliegtuig is een kostenefficiƫnte methode om grote oppervlakten kasdek binnen korte tijd te coaten. Het resultaat is afhankelijk van de kennis en ervaring van de piloot. Ook de kwaliteit en het onderhoudsniveau van de technische uitrusting zijn mede bepalend.

Druppelpatroon
De keuze voor applicatie vanuit de lucht kan heel rationeel zijn. Het gaat snel waardoor luchtramen niet lang dicht hoeven te blijven; dat is in een heet klimaat een belangrijk voordeel. Bovendien zijn de kosten relatief laag. In vergelijking met machinaal coaten is de kwaliteit echter minder goed. Dat komt omdat er een druppelpatroon ontstaat in plaats van een egale laag. Dat hoeft overigens niet bezwaarlijk te zijn. Bas Moeskops: "Bij ReduSol is dit vaak goed genoeg. Het effect van diffuse coatings of producten die lichtkleuren filteren zal echter minder groot zijn bij een druppelpatroon in vergelijking met een egale laag. Om een zo goed als egale laag te bereiken, zonder dat de laag te dik wordt, moet de piloot vaker op en neer vliegen."

Vorige week vloog de heli over bij Great Northern Hydroponics in Ontario, Canada.

Voor meer informatie:
Lumiforte 
Geerstraat 8
5111 PS Baarle-Nassau
+31 13 507 5399
welcome@lumiforte.com
www.lumiforte.com 

Publicatiedatum: