Sundaville viert 20-jarig jubileum

Een mijlpaal voor Sundaville, het merk van MNP / Suntory in mandevilla. Het is namelijk 20 jaar geleden dat de eerste Sundaville door de veredelaar op de markt werd gebracht. Een hoogtepunt, dat in 2022 met de gehele keten gevierd wordt.

Van noviteit naar hét merk in mandevilla
20 jaar geleden wandelde Jeroen Egtberts, Managing Director van MNP / Suntory, door de kassen van zijn Japanse partner Suntory. Zijn oog viel op iets bijzonders, iets wat hij nog nooit had gezien: een rode mandevilla. Een unieke noviteit, waarin men door haar prachtige bloemen en unieke kleur meteen veel potentie zag. Toen vervolgens bleek dat deze mandevilla ook nog eens goed geschikt was voor het Europese klimaat, ontstond er al snel een unieke collectie: Sundaville was geboren.

Nu, 20 jaar later, is Sundaville naar eigen zeggen uitgegroeid tot werelds grootste en beste merk in mandevilla. Er is veel liefde, passie en energie gestoken in de ontwikkeling van een breed assortiment. Inmiddels bestaat de Sundaville-collectie uit rassen met verschillende bloemgroottes, kleuren en bladtypes. Kwekers vanuit heel Europa hebben Sundaville omarmt, constateert men tevreden. Zij zorgen ervoor dat de consument verrast wordt door Sundaville in vele toepassingsvormen en potmaten. Sundaville heeft de afgelopen 20 jaar veel ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen op het gebied van genetica, maar ook op het gebied van marketing en branding.


“Nu is het ook tijd om een volgende stap te zetten in het Sundaville verhaal, door het nog bekender en herkenbaarder te maken voor de eindconsument”, aldus Jeroen Egtberts, Managing Director bij MNP / Suntory.

De bekendheid en populariteit van Sundaville heeft de afgelopen jaren dan ook een vlucht genomen. Het merk heeft een herkenbare uitstraling op de winkelvloer, waardoor steeds meer consumenten specifiek voor Sundaville kiezen. Het grote voordeel van Sundaville is dat zij niet alleen zorgt voor een tropisch gevoel in de tuin, maar dat zij ook door élke consument verzorgd kan worden. Sundaville vraagt weinig aandacht en blijft tot aan de eerste vorst doorgroeien -en bloeien. De belofte “Brings you happiness” wordt dan ook door iedereen die met Sundaville in aanraking komt, in de praktijk ervaren.

Een 20-jarig jubileum bereik je niet zomaar. Daar gaat veel energie, passie én samenwerking aan vooraf. Deze bijzondere mijlpaal viert MNP / Suntory dan ook graag met haar partners en relaties uit de gehele keten. Tijdens verschillende events zal het jubileum gevierd worden, met als grote hoogtepunt de FlowerTrials. Het bedrijf heeft ook enkele privé-uitnodigingen gedeeld voor een feest dat geheel in het teken staat van dit bijzondere jubileum. De grote ster van de show is noviteit Sundaville Flamingo Pink. Door haar unieke bloemkleur en patroon een veelbelovende nieuwkomer in het Sundaville assortiment.

Voor meer informatie:
MNP flowers
Weteringweg 3A
2155 MV Leimuiderbrug
+31 (0)172 50 67 00
info@mnpflowers.com
www.mnpflowers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven