Waterdag op 29 juni

Hoe houden we een goede waterkwaliteit?

Naarmate we meer water hergebruiken is een goede waterkwaliteit in de kas van toenemend belang. Niet alleen vanwege duurzaamheid, maar ook om een weerbaar en gezond gewas te bevorderen. Maar hoe houden we een goede waterkwaliteit?

Dat is een van de vragen die aan bod komt tijdens de Waterdag, die Glastuinbouw Nederland en Vertify in samenwerking met World Horti Center organiseren op woensdagmiddag 29 juni aanstaande.

Nieuwe ontwikkelingen
Tijdens de Waterdag is er uitgebreid aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van water, emissiebeperking, waterkwaliteit borgen in de kas, watervoorraad, ontsmetting en weerbaar water. We vangen aan met een plenair gedeelte waarin deelnemers informatie krijgen over de lopende innovatieonderzoeken. Daarnaast kan met een panel worden gediscussieerd over de waterkwaliteit ín en óm de kas. Verder zijn er korte workshops en rondleidingen langs onderzoeken en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van water.

Informatie
De Waterdag vindt plaats op 29 juni tussen 13:00 uur en om 17:00 uur. Binnenkort wordt het definitieve programma bekendgemaakt. De Waterdag vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk.

bron: Glastuinbouw Waterproof


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven