Elmia Garden | 28-29 sept | JönKöping Zweden

3000 potentiële Zweedse klanten in 2 dagen

Wil je jouw kansen op de Zweedse markt verkennen? Je kunt natuurlijk een businesstrip maken, maar Zweden is groot. Een stuk efficiënter is het om je bedrijf te presenteren op de Elmia Garden, 28 en 29 september in JönKöping. Op deze groene BtoB beurs tref je zo'n 3000 potentiële Zweedse klanten in slechts 2 dagen.  

Natuurlijke lifestyle
Elmia Garden is de jaarlijkse handelsbeurs én ontmoetingsplek voor Zweedse tuincentra, bloemisten en lokale kwekers. De hang naar nieuwe trends en producten is groot in Zweden, zeker ook in de groene sector. Groen past bij de natuurlijke duurzame lifestyle en de hang naar seizoenen van de Zweden. Bij beursbezoekers heerst een hoge mate van interesse naar bijzondere bloemen, planten, bomen, bollen, potten, decoratie materialen, instore technieken en vooral ook duurzame teelt ondersteunende innovaties.

Er zijn verschillende manieren om je bedrijf en product te presenteren op deze beurs. Voor meer informatie neemt u contact op met Marcel Jansen (Strøm Creative Marketing): 06-41694165 of marcel@strommarketing.nl, of beursmanager Annelie Gemark: +46 3613 2035  of annelie.gemark@elmia.se.

Neem voor een impressie ook een kijkje op de website van de beurs: https://www.elmia.se/en/garden. Of volg @ElmiaGarden via social media.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven