Vlog uit de Kas deze zomer terug met nieuwe serie

Deze zomer staat alweer het vijfde seizoen van de succesvolle vlogserie Vlog uit de Kas op de planning. In zes vlogs zetten enthousiaste vakantiekrachten in de glastuinbouw al vloggend de glastuinbouwsector op de kaart. Zijn er scholieren bij jou op het bedrijf werkzaam? Glastuinbouw Nederland ziet hun aanmelding graag verschijnen.


De winnaar van Vlog uit de Kas 2021, Daan van Gerbera United
 
Wat is de bedoeling?
De vlogger maakt in juni/juli een korte vlog van zo’n twee tot drie minuten over zijn of haar belevenissen in en om de kas. De vlog komt online in de zomervakantie. De onderwerpen van de vlog mogen heel breed zijn. Het mag gaan over welk werk de scholier doet in de kas of op kantoor en wat daar zo leuk aan is. Maar er kan ook een onderwerp worden uitgelicht, bijvoorbeeld wat er op het bedrijf gebeurt aan biologische bestrijding of alles op het gebied van energie. De vlog moet leeftijdsgenoten enthousiast maken voor een carrière in de glastuinbouw. Hoe creatiever, hoe leuker.

Uiteraard helpt Glastuinbouw Nederland met instructies en tips. De eindmontage van de vlog wordt gedaan door Glastuinbouw Nederland. Van de ondernemer vraag men alleen om rond te kijken in het bedrijf wie dit zou kunnen en om hem/haar de ruimte en tijd te geven om een dagdeel te vloggen.

Wie zet jouw bedrijf én de sector op de kaart? Reageer vóór 3 juni naar Amy van der Lei

Vlog uit de Kas wordt financieel mogelijk gemaakt door Colland.

Bron: Glastuinbouw Nederland 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven