Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving netwerkbijeenkomst landbouwattachénetwerk 22 juni op Floriade open

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) organiseert een speciale netwerkbijeenkomst op woensdagmiddag/avond 22 juni a.s. op de Floriade in Almere. Het event zal worden geopend door de heer Henk Staghouwer (minister van LNV) en mevrouw Christianne van der Wal-Zeggelink (minister voor Natuur en Stikstof).

Voor wie?
Het event is bedoeld voor ondernemers en andere stakeholders in de agrarische sector met internationale ambities, van startend tot ervaren. Maar ook groene kennis- en onderwijsinstellingen, non profit organisaties en andere stakeholders die in het LNV-domein internationaal actief zijn, zijn van harte welkom.

Hoe ziet de bijeenkomst er uit?
De bijeenkomst vindt plaats in het Congrespaviljoen op de Floriade. Na de opening door de twee bewindspersonen krijgt men uitgebreid de gelegenheid om persoonlijk en informeel met de landbouwraad en/of landbouwattaché van het land of de regio in gesprek te gaan. Tijdens het gesprek kan worden genoten van een walking dinner die wordt aangeboden.

Deelname en registratie
Aanmelden kan via de registratiepagina netwerkbijeenkomst LAN. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan tot 1 juni.

Neem bij vragen contact op met LAN-events@rvo.nl.

Bron: Agroberichten Buitenland 

Publicatiedatum: