Ann Jennen neemt rol Secretary General bij Fleuroselect over van Sally van der Horst

Sally van der Horst, die onlangs haar 30-jarige dienstverband bij Fleuroselect vierde, heeft haar functie als Secretary General overgedragen aan Ann Jennen. Hoewel Sally een belangrijke rol blijft spelen binnen het secretariaat en Ann als eerste verantwoordelijk blijft voor marketing en communicatie, komt deze verschuiving in verantwoordelijkheden op een geschikt moment.

Sally: “Na 30 jaar bij de organisatie werkzaam te zijn, doe ik een stap terug om in de aanloop naar mijn pensioen een nieuwe balans tussen werk en privé te vinden. Ik blijf weliswaar actief bij de organisatie betrokken, maar kijk er ook naar uit om meer tijd met mijn gezin door te brengen. Ann en ik werken al 10 jaar samen bij Fleuroselect en hebben een uitstekende werkrelatie opgebouwd. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij het als nieuwe Secretary General uitstekend zal doen. En ik verheug me erop om haar en de organisatie met mijn expertise parttime te ondersteunen.”

Ann trad in 2012 als Manager Marketing en Communicatie in dienst bij Fleuroselect. Daarvoor bekleedde ze functies bij L'Oréal en Hill+Knowlton. Behalve haar moedertaal Nederlands spreekt ze vloeiend Duits, Engels en Frans.

Ann: “Ik ben zeer vereerd dat onze Raad van Bestuur mij de rol van Secretary General heeft aangeboden. Ik ben mij ervan bewust dat de lat bijzonder hoog ligt en ik ben Sally en onze leden erg dankbaar voor alle waardevolle inzichten die ze mij de afgelopen 10 jaar hebben gegeven. Dankzij mijn professionele marketing-achtergrond en solide internationale netwerk, denk ik dat ik over voldoende vaardigheden beschik om het secretariaat met succes te kunnen leiden. Ik kijk ernaar uit om samen met het team, onze Raad van Bestuur en de leden te blijven werken aan het verder verbinden, promoten en versterken van de sierteeltsector.”

Karol Pawlak, Fleuroselect-voorzitter: “We zijn dankbaar voor de jaren waarin Sally het secretariaat met succes heeft geleid. We hebben alle begrip voor haar wens om de prioriteiten in haar leven anders te organiseren en wij ondersteunen haar daarin. Sally en Ann zijn de afgelopen 10 jaar een uitzonderlijke tandem geweest. De Raad van Bestuur stemde unaniem in om Ann deze functie aan te bieden. Met haar gedegen marketingexpertise en uitstekende netwerkvaardigheden heeft ze alles in huis om de organisatie succesvol naar een duurzame en bloeiende toekomst te leiden.”

Het Fleuroselect-secretariaat opereert vanuit het hoofdkantoor in het Nederlandse Voorhout. Hier werken Ellen Hazenoot (Coördinator Marketing & Events) en Nadia van Dam (Content Marketing Specialist) nauw samen met Ann en Sally.

bron: Fleuroselect


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven