Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zentoo in de prijzen op Keukenhof

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse prijsuitreiking plaats van chrysantenshow op de keukenhof. Troschrysant Commander won daarbij niet alleen de 1e prijs in de catergorie tros, maar werd ook de overall winnaar van de hele show. In de categorie santini heeft de gloednieuwe Yin Yang Smokey de 1e prijs in de wacht gesleept en Serenity werd 2e in de categorie tros.

Zentoo kwekers Leo en Marthijn Middelburg en Bob van Kester namen zaterdag trots hun 1e prijzen in ontvangst. Leo en Marthijn Middelburg: “Dit is het grootste compliment dat we voor ons gloednieuwe product Commander kunnen krijgen. Commander is pas twee weken op de markt en nu al bekroond met zo’n mooie prijs!”

Bob van Kester: “Ik kweek al jaren de santini familie Yin Yang en nu sinds vorige week is de Smokey erbij gekomen als nieuwe kleur. Deze prijs laat zien dat het publiek net zo blij is met de familie uitbreiding als dat ik ben.”

bron: Zentoo

Publicatiedatum: