Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sundaville Flamingo Pink beschikbaar voor telers

In 2021 heeft MNP/Suntory de Sundaville Flamingo Pink op de markt gebracht. Vanaf nu is uitgangsmateriaal beschikbaar voor telers.

De Sundaville Flamingo Pink heeft dezelfde sterke punten als de klassieke Sundaville varianten. De plant bloeit door tot aan de eerste nachtvorst en vraagt weinig onderhoud en verzorging.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Klaas Droog, Sales & License Manager bij MNP / Suntory via k.droog@mnpflowers.com.

Speciaal voor consumenten is er er een webshop in het leven geroepen, www.mandevillashop.com, waar men de plant rechtstreeks kopen. Bestellingen worden geleverd in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk. 

Verder dan het merk
Het merk Sundaville® werd 20 jaar geleden geboren toen Nederlandse vaardigheid en kostbare Japanse genetica hun krachten bundelden om de eerste rode Mandevilla in de geschiedenis te produceren. Nu is Sundaville uitgegroeid tot naar eigen zeggen
's werelds grootste en beste merk' in Mandevilla. Inmiddels is de Sundaville-collectie van variëteiten met verschillende bloemgroottes, kleuren en bladtypes flink gegroeid. Kwekers uit heel Europa hebben het merk omarmd en blijven het telen vanwege de resistentie en de onvergelijkbare helderheid van kleuren.  

Publicatiedatum: