Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grandiflora en Royal Brinkman vieren 40 jaar zakendoen in Australië

De Australische rozenkweker Grandiflora en Royal Brinkman vieren 40 jaar samenwerking. De speciale gelegenheid werd gemarkeerd door het overhandigen van een speciaal in opdracht gemaakt bordje van Delfts Blauw.

Vlnr: Brendon Anderson en Christiaan Rolandus Boers, resp. teeltman en directeur bij Grandiflora, en Harry Schreuders en David Sobevski, resp. engineer en directeur Brinkman Australia

David Sobevski, Managing Director Brinkman Australië: “We wilden deze mijlpaal vieren omdat we erg trots zijn op onze langdurige samenwerking. Een Nederlands bedrijf dat zorgt voor een Nederlands bedrijf aan de andere kant van de wereld, dat maakt het extra bijzonder.”

Harry Schreuders, directeur Grandiflora: “Royal Brinkman speelt al sinds het begin van de jaren 80 een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze kwekerij, in de verschillende uitbreidingsfasen en recentelijk met de vervanging van onze klimaatcomputer, fertigatiestations en gewasbeschermingsstrategie.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
+31 (0)174 44 61 00
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

Grandiflora
T: +61 3 9782 2777
www.grandiflora.com.au

Publicatiedatum: