Uitzending De Grote Tuinverbouwing vanaf de Floriade

Presentatoren en hoveniers Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra duiken helemaal in het thema ‘Growing Green Cities’ van Floriade. Niet alleen ontdekken zij in hun televisieprogramma’s alles bij de wereldtuinbouwtentoonstelling, beide mannen hebben er zelfs een eigen inspiratietuin ontworpen en aangelegd.

De Groene Ontmoetingstuin van De Grote Tuinverbouwing bij Floriade

Lokale en groene samenwerking
Het Almeerse Productiehuis Stokvis Content produceert al jaren groenprogramma’s voor meerdere tv-zenders. De Grote Tuinverbouwing (SBS6) en Lodewijks Groene Geluk (RTL4) mogen bij Floriade in Almere dan ook niet ontbreken. Beide televisie-programma’s volgen de ontwikkelingen bij Floriade al vanaf najaar 2021. Naast de aanleg van hun eigen tuinen brengen Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra een bezoek aan diverse nationale en internationale deelnemers bij Floriade. Ook Rob Verlinden bezoekt Floriade regelmatig voor zijn plantenwandeling. De opzet van het park en de thematiek worden zo op verschillende manieren goed uitgelicht. Zo raken niet alleen bezoekers aan het park, maar ook mensen thuis geïnspireerd om groener en gezonder te leven. Daarnaast geven zowel Ivo Putman als Lodewijk Hoekstra diverse groenshows op het park om mensen nog meer te enthousiasmeren over groen.


Tuin van Lodewijks Groene Geluk bij Floriade

De uitzending van De Grote Tuinverbouwing op zaterdag 7 mei om 17:00 op SBS 6 staat volledig in het teken van Floriade Expo 2022.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven