Flower Circus strijkt neer in Servië

"Eindelijk weer een echte show bij een groothandel in het buitenland"

Flower Circus is weer volop op pad om kwekers en veredelaars te promoten en de bloemisten te inspireren. Dit keer - en voor het eerst sinds lange tijd! - streek het circus neer in Servië waar ze bij een klant van J. van Vliet voor een sprankelende show zorgden.

Nu dat het reizen weer kan, is het eindelijk weer mogelijk om niet alleen online, maar ook on site de bloemisten te bereiken. De afspraak om een show te doen stond al even, en kon nu dan ook eindelijk doorgang vinden.

De Flower Magician van dienst was Pascal Zijlmans. Pascal kon met zijn jarenlange ervaring in zijn winkel en als jurylid voor vele competities zijn kennis en kunde mooi overdragen op het publiek.

Om de veelzijdigheid te laten zien van de bloemen van de kwekers en veredelaars maakte Pascal veel verschillende arrangementen en boeketten in verschillende technieken. Dit om de aanwezige bloemisten meer handvaten te geven om deze bloemen ook op een andere manier te presenteren en te verkopen. Om dit punt kracht bij te zetten, liet hij o.a. met dezelfde bloemen zes verschillende types boeketten zien.

Daarnaast was John Elstgeest aanwezig om de show aan elkaar te praten, te vertellen over de bloemen welke gebruikt werden, en uiteraard om de bloemisten aan te zetten om meer te gaan verkopen. 

De gemaakte boeketten en arrangementen werden geshowd door modellen op een catwalk.

Voor meer informatie:
Flower Circus
john@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven