12-25 mei

Week van de Huisvesting

In de land- en tuinbouw is er een groot tekort aan kwalitatieve huisvesting voor internationale werknemers. Werkgevers investeren graag in goede huisvesting, maar gemeenten worstelen juist met het bieden van ruimte voor deze huisvesting. LTO Nederland brengt beide partijen met elkaar in gesprek in de Week van de Huisvesting van 12 mei t/m 25 mei.

Tijdens deze week zijn er tal van activiteiten voor zowel ondernemers, agrarische bestuurders en gemeenten. Zo is er voor ondernemers een inloopspreekuur rondom huisvesting. Daar kan men terecht voor vragen of het delen van ervaringen met gemeenten of over de nut en noodzaak van een keurmerk. Agrarische bestuurders kunnen terecht bij de workshop In goed gesprek met gemeenten: hoe krijg je huisvesting voor elkaar. En ambtenaren en bestuurders van gemeenten kunnen terecht bij een van de drie Open Huisvestingen. Gedurende twee uren geeft de ondernemer een rondleiding over het bedrijf en de huisvesting voor internationale werknemers.

Meer weten over Week van de Huisvesting? Voor elke groep geïnteresseerde is er een speciale pagina gemaakt op de website van LTO Nederland. Daar vind je meer informatie over het complete programma en het aanmelden.

Ga naar de pagina voor ondernemers
Ga naar de pagina voor agrarische bestuurders
Ga naar de pagina voor gemeenten

bron: LTO


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven