Morgen is inpakhulp van harte welkom

Help4Oekraine maakt 8000-9000 zendingen klaar voor ná Orthodox Pasen

Morgen, 23 april, maakt de hulpactie Help4Oekraine wederom een zending klaar voor Oekraïne. "Het worden naar schatting ca 8000-9000 voedselpakketten die we in drie vrachtwagens zullen verladen. De auto’s zullen naar verwachting zaterdagmiddag vertrekken en maandag in Lviv aankomen. Daar zal verdere verspreiding richting het zuiden en oosten geregeld worden. Zonder jullie hulp was dit onmogelijk geweest!", zo melden de initiatiefnemers voormalig Rusland-exporteur Alexander Visser en Dirk Klerk (Kerk Topfpflanzen BV, Veen).

Komend weekend is het Pasen in Oekraïne. "Helaas zijn we net twee dagen te laat om alles voor het Paasfeest af te leveren, maar we konden deze ‘operatie’ niet eerder ingepast krijgen in onze eigen agenda’s. Ondanks dat is het geweldig dat we wederom de ‘achterblijvers’ in Oekraïne kunnen voorzien van het hoognodige. Juist die mensen kunnen hulp goed gebruiken, vooral nu de aandacht voor Oekraïne meer en meer naar de achtergrond verdwijnt. Ook wij lijken op de één of andere manier te wennen aan een situatie van oorlog dichtbij huis, maar laten we de mensen die voor lege winkels staan, geen huis meer hebben of ondergedoken zitten, niet vergeten. 

Ook van het komende transport zullen we de voortgang en feedback delen met jullie via de email. Verder zullen we filmpjes etc. delen op Instagram: @help4oekraïne. Ook wordt onze sponsorpagina op donorbox eerdaags weer bijgewerkt met de laatste info, foto’s etc…. https://donorbox.org/campagne-oekraine."

Alle hulp is welkom, wie mee wil helpen is welkom in Veen. "We beginnen al vroeg om 07:00u, maar als je later komt is dat ook prima! We hopen vroeg in de middag alles klaar te hebben. (Adres: Klerk Topfpflanzen BV, Veense Steeg 7b, Veen)"


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven