Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kleuren beschikbaar in Canna serie Takii

Cannova, de kleurrijke Canna serie van Takii, blijft volop in ontwikkeling en is vanaf deze maand weer verkrijgbaar bij diverse kwekers. Dit seizoen zijn er een aantal nieuwe kleuren beschikbaar: Cannova Scarlet, Red Golden Flame en Bronze Peach. Cannova wordt in Nederland onder andere gekweekt door Green Dreamz, JK Plants, Meeslouwer en Vreugdenhil Bulbs & Plants.

“Cannova is een prachtig visueel product, ook op de winkelvloer", aldus Michel van Winden, verantwoordelijk voor de inkoop van tuinplanten voor Maxeda (Praxis Birco) bij Royal Lemkes. "De consument krijgt veel waarde voor zijn geld en kan vele maanden van deze kleurrijke Canna blijven genieten."

Met Cannova belooft Takii de consument een tropisch tintje tot in de herfst, zowel in de tuin, op het balkon of patio of in openbare perken. De plant doet het goed in volle grond, maar ook in een pot of plantenbak. Inmiddels weten ook hoveniers en landschapsarchitecten de plant steeds beter te vinden. Voor het derde jaar zullen de gemeenteperken van Oostenrijke hoofdstad Wenen deze zomer vol staan met Canna Cannova.  

Meer informatie over de Canna Cannova is te vinden op www.cannova.info 

Publicatiedatum: