8 juni: sfeer proeven bij tuinbouwopleiding in Delft, online en fysiek

Op woensdag 8 juni nodigt Hogeschool Inholland Delft geïnteresseerden uit om sfeer te proeven op de locatie bij de tuinbouwopleidingen van de hogeschool.  

Op woensdag 8 juni, tussen 17:00 en 20:00 uur, zullen docenten, studenten en bedrijven aanwezig zijn om de studiekiezers meer te vertellen over de tuinbouwopleidingen en ontwikkeltrajecten en hen helpen bij hun studiekeuze. De agrarische opleidingen nemen de bezoekers mee in de inhoud van de opleidingen. Tijdens deze openavond staan 2 deeltijd studies centraal namelijk:

De 2-jarige Brancheopleiding Glastuinbouw van Inholland Academy & de 4-jarige Deeltijdopleiding hbo Tuinbouw en Agribusiness.

Een leven lang ontwikkelen
Als professional moet je je continu blijven ontwikkelen om waardevol te blijven in je vak. Tijdens deze Open Avond zal Jacco Vooijs (voorzitter Glastuinbouw regio Westland & Aalsmeer) vertellen waarom leven lang ontwikkelen zo belangrijk is. Voor de medewerker maar ook voor de sector. Ook zal Kasgroeit iets vertellen over de Brancheopleiding en het verkrijgen van subsidies voor een opleiding.

Groen = Flex
Om de instroom van studenten te verhogen bij deeltijdstudies is Inholland de samenwerking aangegaan bij verschillende toonaangevende tuinbouwbedrijven en haar toeleveranciers. Tijdens deze avond worden 21 bedrijven gepresenteerd, die een baan aanbieden, waarbij je één van deze deeltijdstudies mag volgen. De exacte voorwaarde voor deelname worden tijdens het sollicitatiegesprek met je besproken.

Open Avond ook online
Op 8 juni staat Hogeschool Inholland zowel fysiek als online klaar voor studiekiezers. Op de Open Avond-website staat verdere informatie over het fysieke en online programma.

Voor meer informatie en aanmelden:
Hogeschool Inholland
www.inholland.nl/openavond 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven