8-17 juni, 2022

12 deelnemende kwekers openen hun deuren tijdens Orchid Inspiration Days

Orchid Inspiration Days vindt dit jaar plaats van 8-17 juni. Bij de deelnemende kwekers zijn de voorbereidingen al in volle gang. Bezoekers aan hét orchideeënevenement kunnen vooraf inplannen wanneer ze van plan zijn te komen.  

Afspraak plannen  
Voor veel mensen is het inmiddels niet meer vreemd: vooraf een tijdslot plannen als je een evenement bezoekt. Orchid Inspiration Days werkt ook dit jaar weer op deze manier, want het biedt namelijk veel voordelen. Je kunt als bezoeker je afspraken bij de verschillende deelnemers goed op elkaar afstemmen en de deelnemende kwekers weten wie wanneer komt. Zo wordt er echt op een bezoeker gerekend, neemt men de tijd en staat de koffie klaar! Orchid Inspiration Days werkt met dezelfde tijdvakken van twee uur bij elke deelnemer. Op de website van Orchid Inspiration Days staat per bedrijf vermeld hoe je je bezoek vooraf kunt aanmelden.  

Volop inspiratie 
De deelnemende bedrijven treffen momenteel de voorbereidingen om de Orchid Inspiration Days ook dit jaar weer een succes te maken. De deelnemers van deze editie zijn: Ansu, Artisan, De Hoog Orchids, Fransen Orchideeën GreenBalanZ, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora en The Orchid Growers. Twaalf toonaangevende bedrijven waar de vakgerichte klant terecht kan voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal: om veel inspiratie op te doen!  

Een voorproefje  
"Orchid Inspiration Days inspireert!" Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje op hét orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het evenement bijgehouden. Ook wordt hier per deelnemer vermeld hoe je op veilige wijze een afspraak kunt inplannen bij het bedrijf.  

Kijk voor meer informatie op www.orchidinspirationdays.com. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven