Aftrap Vier de Lente Festival vindt plaats op 24 april

Op 24 april aanstaande wordt een exclusieve editie van het nieuwe Vier de Lente Festival georganiseerd voor jongeren in de Duin- en Bollenstreek, naast het Bloemencorso dat dit jaar zijn 75ste editie beleeft. De Hollandse tulpenvelden vormen het decor voor optredens van topartiesten.

“Ik denk dat een festival een briljante manier is om de jongeren de glorie van de Bollenstreek te laten zien,” zegt Cain Slobbe, muziektalent en tevens onderdeel van de Jongerenraad van het festival.

Gemotiveerde jongeren
Om jongeren zelf zoveel mogelijk bij de invulling van het nieuwe evenement te betrekken, heeft de organisatie namelijk een Jongerenraad samengesteld en werken ze samen met de Bollenjongens. Tien jongeren uit de regio nemen hierin deel. “Het Vier de Lente Festival is exclusief en wordt georganiseerd in en vanuit het hart van de Bollenstreek. We willen de jongeren hier iets bieden dat nog nergens in Nederland bestaat: dansen te midden van de oer-Hollandse tulpenvelden” zegt Jorieke Exler, directeur van The Good Company en mede-initiatiefnemer van het festival.

Het is geen toeval dat de eerste editie van het nieuwe evenement alleen op uitnodiging toegankelijk is. Jorieke vervolgt: “We willen immers de jongeren die het 't hardst verdienen een uitnodiging voor dit unieke feest gunnen. Dit jaar dus geen kaartverkoop, maar een uitnodiging op basis van een motivatie."

Voor wie?
Jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar kunnen zichzelf of elkaar opgeven door middel van een aanmeldformulier waarop zij hun motivatie vermelden. "Denk aan jongeren die hun beste beentje voor hebben gezet om de bollensector of -streek een beetje mooier te maken. Of juist aan jongeren die een lastige periode hadden. Het aantal toegangskaarten is alleen beperkt, dus we willen het meest gemotiveerde publiek uitnodigen ooit.” Of, zoals iemand vanuit de Jongerenraad aanvult:  "Dan is het dus gegarandeerd dikke fissa!" 

Aanmelden
Wil jij jezelf, je vriend(in), je kid(s) of secret crush opgeven voor exclusieve vrijkaarten? Ga dan naar www.vierdelente.com en vul het aanmeldformulier in. Vergeet niet om in de motivatie zo uitgebreid mogelijk toe te lichten waarom juist die persoon een feestje verdient. Wie weet vieren zij dan op 24 april de eerste editie van het Vier de Lente Festival mee in Hillegom!

Details
Het Vier de Lente Festival vindt plaats op 24 april 2022 in Hillegom. Voor aanmelden en informatie, kijk op www.vierdelente.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven