Wie spot Bob?

Dümmen Orange viert 12,5 jaar Santini Country met kwekers

Santini Country van Dümmen Orange is al bijna 12,5 jaar een ‘bekendheid’ binnen de Nederlandse Chrysantenmarkt. Kwekers C. van Wijk, Schie Chrysant en Zentoo zijn samen verantwoordelijk voor de aanvoer van Country vandaag de dag. Om de kopers van Country te bedanken voor hun loyaliteit is in samenwerking met de producenten de campagne ‘On the way with Country Bob’ ingezet.

WANTED!
Deze heldhaftige, onverslaanbare Santini ‘Country Bob’ reist al bijna 12,5 jaar de wereld rond. Wie Bob weet te spotten en vast te leggen maakt kans op een Kamado BBQ. Samen met de kwekers zijn Marchel den Haan en Lisanne Fabriek, Trade Marketeers bij Dümmen Orange, op pad geweest om exporteurs te bezoeken met een replica van Country Bob en de WANTED! pamfletten te verspreiden. Tijdens de campagneperiode is op de Instagram pagina van Dümmen (@dummenorange_cutflowers) te volgen waar Bob uit hangt. De komende weken zal Bob voornamelijk te vinden zijn rondom de veilingen in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. Door de speciaal ontwikkelde fustkaarten die vanaf 14 – 27 maart gebruiken worden, zal de campagne voor een grote doelgroep zichtbaar zijn.

Tijdens de bloeiproef snijchrysant, die in week 24 plaats zal vinden aan de Hoofdweg 119 in de Kwakel, zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven