Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Salvia Feathers Peacock wederom verkozen tot ‘Beste Nieuwigheid’

Na het winnen van de titel ‘Beste Nieuwigheid’ op de KVBC Spring Challenge 2021, sleept Salvia ‘Bocofpea’ (Feathers Peacock) nu ook de titel ‘Beste Nieuwigheid 2021’ van de KVBC in de wacht. “Een resultaat om meer dan trots op te zijn”, vertelt Tieme van den Haak, Accountmanager Vaste Planten bij Plantipp.

De sterk vertakkende Salvia Feathers Peacock ('Bocofpea'PBR) is een prachtige plant voor de vasteplantenborder of massabeplanting. Met uniek diep uitgesneden blad en een dwerg habitus past Feathers Peacock in ieder tuinontwerp. Dankzij de extra lange bloeiperiode (van juni tot en met augustus en wanneer teruggesnoeid bloei tot oktober) is Feathers Peacock ook nog eens ontzettend geliefd bij bijen en vlinders. “De veredelaar achter dit geweldige ras is Kees-Jan Kraan. Nu natuurlijk zo trots als een pauw en ontzettend dankbaar voor zijn team, en deze mooie eer,” voegt Tieme toe.

Voor meer informatie:
Plantipp / Concept Plants
www.plantipp.eu
www.conceptplants.com

 

Publicatiedatum: