500 bezoekers op open dag Jac. Oudijk Gerbera's

Voor het eerst in ruim twee jaar heeft de Moerkapelse gerberakweker Jac. Oudijk weer een open dag gehouden. Doel van deze open dag was klanten, belangstellenden en potentiële werknemers kennis te laten maken met de wereld van de gerbera. De circa 500 bezoekers kregen op deze dag een goede indruk van de dynamiek van de sierteelt.

Kweker Laurens Oudijk: "Naast de overweldigende bloemenzee in de beide kassen waren bezoekers vooral onder de indruk van de innovatie en efficiency van een hedendaagse kwekerij. Een toekomstgerichte teler is dagelijks druk aan de gang met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, techniek en energiebesparing."

"Wij hebben veel inschrijvingen van jongeren ontvangen die geïnteresseerd waren in een zaterdag- of vakantiebaan. Doordat jongeren vrijblijvend kennis konden maken met de werkzaamheden in de kas hebben wij de vooroordelen dat het werk in de kas zwaar en vies zou zijn, weg kunnen nemen", aldus HRM manager Jeannette Moerman.

Ook heeft de open dag d.m.v. bloemenverkoop een mooi bedrag opgeleverd dat bestemd is voor de lokale opvang van de Oekraïners.

Voor meer informatie:
Jac Oudijk Gerbera’s
Oogstpad 9
2752 AG Moerkapelle
T 079 593 39 58
info@jacoudijk.nl
www.jacoudijk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven