Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Logistica van start

Vanochtend is de grote internationale AGF-beurs Fruit Logistica van start gegaan in Berlijn. Naast groente- en fruitbedrijven van over de hele wereld zijn er ook een honderdvijftigtal tuinbouwtechniek-bedrijven present met een stand, en nog meer bezoekende bedrijven.


Onze redactie is als vanouds op volle kracht uitgerukt

Onze tuinbouwredactie doet de komende dagen op de nieuwsbrieven verslag van de beurs en zal alle stands met tuinbouwtechniek vastleggen op de gevoelige plaat. Dat resulteert aan het eind van deze week weer in een flinke fotoreportage, maar tussendoor geven we elke dag ook een update.

Zoals gewoonlijk op beurzen moest de boel nog op gang komen. Sommige standhouders hebben afspraken staan, andere willen vooral hun gezicht weer eens laten zien en kijken wat de beurs brengt. Direct krabbels zetten verwacht men in de techniekhoek niet direct. Praten over de crisisactualiteit gebeurt echter des te meer. Onder meer in Hollandhal 3.2, waar het tegen 12 uur al flink druk was.