Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
11 april

Philips Horticulture LED Roadshow maakt stop bij Stolze in Maasdijk

Accountmanagers van Philips zijn ook dit jaar weer op pad met de Philips Horticulture LED Roadshow. De komende weken rijden ze door maar liefst 9 Europese landen met verschillende tussenstops bij partners en telers om hen te laten kennismaken met de Philips LED-producten en lichtrecepten.

Op maandag 11 april maakt men een tussenstop bij HortiLED partner Stolze. Bij deze bent u van harte uitgenodigd een bezoekje aan de bus te brengen.

Wanneer? Maandag 11 april van 10:00 -15:00 uur

Waar? Stolze, Bandijkweg 2, 2676 LJ Maasdijk

Wat is nieuw?

  • Philips GreenPower LED assortiment: een geschikte oplossing voor elk gewas.
    Een breed assortiment LED-groeilampen die helpen om de opbrengst, consistentie en kwaliteit van het gewas te verbeteren. Nu beschikbaar met hogere lichtoutput, efficacy en dimbaar!
  • Philips GrowWise Control System: het juiste licht op de juiste plaats
    Met het Philips GrowWise Control System heb je volledige controle en flexibiliteit over je verlichting om aan specifieke behoeften (en dat van het gewas) te voldoen en je energiekosten te beheersen. Probeer het zelf uit!
  • (Nieuwe) lichtrecepten op maat van elk gewas:
    De lichtrecepten van Philips zijn het resultaat van honderden tests en onderzoeken die we hebben uitgevoerd met telers en onderzoekers naar hoe het lichtspectrum van LED-groeilampen van invloed is op diverse gewassen en groeifasen van planten. Wij stellen onze (ver)nieuw(d)e lichtrecepten voor aardbei en minikomkommers graag aan jullie voor!

 

Publicatiedatum: