Fotoreportage California Spring Trials 2022

California Spring Trials 2022 zit erop. Het vijfdaagse evenement kon ook dit jaar weer rekenen op een groot aantal nationale en internationale bezoekers. 

Benieuwd wat er allemaal te zien was? Klik hier voor de fotoreportage.


Het team van Beekenkamp; Antoine Groot en Allison Zeeb van Takii Europe; Ton Koers en Kathy McKay van Schoneveld Breeding; en Marco Laan, René Knijn en Joe Messer van Hem Genetics

"Voor het eerst sinds de uitbraak van de pandemie was het voor veel  mensen van buiten de Verenigde Staten weer mogelijk om te reizen. Zo hebben we deze editie bezoekers uit Japan, Europa en Australië mogen verwelkomen," vertelt Sirekit Mol van Beekenkamp, dat dit jaar op een nieuwe locatie exposeerde. 

De nieuwe locatie waar Beekenkamp exposeerde was GreenFuse Botanicals in Somis. "Een prachtige ranch, waar het team van GreenFuse hard heeft gewerkt om CAST 2022 mogelijk te maken, aangezien de bouw van de kassen pas onlangs werd voltooid," vervolgt ze. Ook de veredelaars Hem Genetics, Westhoof, Schoneveld waren vertegenwoordigd op deze locatie, evenals Vitroflora, dat voor het eerst deelnam aan CAST. 


Jim Devereux van GreenFuse Botanicals

De nieuwe locatie was een groot succes en er heerste een goede sfeer in de faciliteiten van GreenFuse. "Vanwege de diversiteit van de exposanten is dit evenement voor iedereen de moeite waard," vervolgt Sirekit Mol van Beekenkamp Plants. "Ik ben enorm tevreden over de opkomst en het feit dat mensen de tijd hebben genomen om ons te bezoeken," voegt Jim Devereux van GreenFuse Botanicals eraan toe. 


Het team van PP&L bij de Santa Barbara Polo Club 

Er waren dit jaar echter nog meer nieuwe locaties, zoals de Santa Barbara Polo Club, maar bovenal waren er talloze nieuwe en bestaande producten te zien op de verschillende CAST-locaties. 

Klik hier en zie wat er zoal werd tentoongesteld! 

Bijvoorbeeld bij Sakata; Hoewel er dit jaar geen nieuwe SuperCal- kleuren werden gepresenteerd, was Sakata enthousiast om haar nieuwe consumentenwebsite SuperCal aan te kunnen kondigen, die op zaterdag 2 april werd gelanceerd. "SuperCal is een grote focus voor ons dit jaar. Omdat onze branding vorig jaar een geheel nieuwe look kreeg, lanceren we nu een nieuwe, bijpassende website. We zijn ook blij dat we dit jaar potten met het SuperCal-merk aanbieden bij retailers."

Stuur uw foto's naar ons
Was u als exposant of bezoeker op CAST aanwezig en heeft u foto's die u wilt delen? Aarzel dan niet en stuur ze naar ons (info@floraldaily.com). Wij zullen ze gebruiken voor de fotoreportage van dit evenement.


Reid Snyder van BloomStudios Cut Flowers met de Matthiola Mathilda™ Antique- roos.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven