Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klaas-Jan de Ruiter nieuwe Sales Manager Holland Gaas

Per 1 maart is Klaas-Jan de Ruiter begonnen als Sales Manager bij Holland Gaas. Klaas-Jan is geen onbekende in de tuinbouwwereld en heeft al vele jaren ervaring in de Nederlandse en internationale tuinbouw. Samen met Marcel Schulte en het team van Holland Gaas gaat hij de verkoop van insectengaassystemen verder uitbreiden. 

Holland Gaas heeft ruim 25 jaar ervaring in het produceren en installeren van duurzame insectengaassystemen en mag zich uitvinder van het accordeonsysteem met teruglopende lamellen noemen. Insectengaas is een effectieve manier om schadelijke insecten buiten de kas of nuttige insecten in de kas te houden. De plaagdruk wordt verlaagd en gewasbeschermingsmiddelen zijn nauwelijks tot niet meer nodig. Met een schoner en gezonder gewas als gevolg. Insectengaas gaat dan ook een steeds belangrijkere rol spelen in de groenere toekomst van de tuinbouw wereldwijd. Om topkwaliteit te bieden, doet Holland Gaas voortdurend onderzoek naar de effectiviteit, stevigheid, weersbestendigheid, diffusiteit en flexibiliteit van insectengaas.

Voor meer informatie: 
Holland Gaas
Klaas-Jan de Ruiter
+31 (0)6 2245 7623
kj.deruiter@hollandgaas.nl 
www.hollandgaas.nl

Publicatiedatum: