DeltaTrak introduceert nieuwe maritieme en claimondersteuningsdienst

DeltaTrak® is verheugd aan te kondigen dat hun nieuwe verbeterde FlashTrak Cloud Service en 4G/5G realtime trackers gedemonstreerd zullen worden op de Fruit Logistica beurs 2022 in Berlijn. De realtime, in-transit zichtbaarheid die deze oplossingen bieden, stelt derde partij logistieke dienstverleners, verladers en ontvangers in staat om koelketenproblemen zoals vertragingen, ontbrekende zendingen en schadeclaims op te lossen.

Nieuwe modellen, zoals de FlashLink NOW 4G/5G Real-Time In-Transit Logger, bieden alles-in-één mogelijkheden, waarmee klanten de temperatuur en locatie van zendingen kunnen controleren, evenals vochtigheid, schokken en licht. Een groot LCD-scherm vult de FlashTrak cloud service gegevens aan door gebruikers in staat te stellen onmiddellijke toegang te hebben tot de belangrijkste realtime dataparameters die in het apparaat actief zijn.

Om de huidige uitdagingen in de toeleveringsketen van het zeevervoer aan te pakken, heeft DeltaTrak FlashTrak Maritime Service ontwikkeld, dat gebruik maakt van GPS-positionering om de locatie van schepen op zee vast te stellen. Deze geavanceerde oplossing stelt gebruikers in staat de realtime locatie van de vracht te zien en de aankomst in de haven in te schatten. Deze toevoeging aan FlashTrak Cloud Service maakt een einde aan de onzichtbaarheid die doorgaans gepaard gaat met overzeese zendingen.

Samenwerking met Optimiz
DeltaTrak is verheugd de samenwerking met Optimiz aan te kondigen om klanten een snelle, geautomatiseerde en efficiënte manier te bieden voor het afhandelen van claims voor vrachtverzekeringen. De eerste partner op het gebied van schadebeheer, Optimiz, is een pionier in het in staat stellen van handelaren, hun verzekeraars en verladers om visueel bewijs te verzamelen van de conditie van de doorvoer op verschillende punten, door middel van container- vrachtinspecties op afstand en het afhandelen van schadeclaims. Met Optimiz levert DeltaTrak niet alleen realtime locatie-, temperatuur-, schok- en lichtgegevens, maar bieden ze nu ook een online service om het schadeproces te versnellen en de frustratie te verminderen die gepaard gaat met het indienen van een vervelende vrachtclaim.

Frederick Wu, CEO en oprichter van DeltaTrak: "Verbeteringen aan onze FlashTrak cloud service, evenals nieuwe en verbeterde realtime apparaten, vertegenwoordigen de nieuwste innovaties van DeltaTrak. Onze oplossingen optimaliseren de klantervaring, terwijl ze tegelijkertijd echte bedrijfsproblemen aanpakken. De huidige uitdagingen in de toeleveringsketen zorgen voor aanzienlijke onzekerheid bij onze klanten. Door exporteurs beter inzicht te geven, claims sneller te verwerken en geavanceerde productfuncties te bieden, zijn wij ervan overtuigd dat wij het succes van onze klanten ondersteunen."

Bezoek DeltaTrak's Fruit Logistica stand 5-7 april (Hal 23, Stand A-11) voor een gratis demonstratie.

Voor meer informatie: 
DeltaTrak
marketing@deltatrak.com
deltatrak.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven