Van Dooren zet vrachtwagen in voor Alpe d’HuZes

Ook in 2022 steunt Van Dooren Transport het Bollenstreekse Team ‘De Vrijbuiters’ weer met een vrachtwagen voor het ophalen van zoveel mogelijk geld voor Alpe d’HuZes. De trailer is voorzien van 180 vakjes die aan sponsoren zijn aangeboden voor € 250,- per stuk. Met een schitterende opbrengst van ruim € 45.000,- als eindresultaat. Ook in 2012, 2013, 2018, 2019 en 2020 heeft Van Dooren Transport deze mogelijkheid aangeboden voor het team. De totaalopbrengst van de vrachtwagen-acties in alle jaren staat nu op ca. € 250.000,-.

Team de Vrijbuiters
Het team bestaat uit leden die voornamelijk uit de Duin- en Bollenstreek komen. Zij nemen al sinds de 3e editie van Alpe d’HuZes in 2009 deel aan dit schitterende evenement. Meer informatie over het team en de mogelijkheid deze te steunen vindt u hier.

Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een uniek sportevenement waarbij de deelnemers zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven met kanker. Op één dag beklimming ca. 5.000 deelnemers fietsend, lopend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Wilt u meer te weten komen over Alpe d’Huzes? Neem een kijkje op de website van stichting opgeven is geen optie. 

Voor meer informatie:
Van Dooren Transport
www.vandooren.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven