Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal FloraHolland: extra ruimte voor verwerking, opslag en werkvoorraad op Aalsmeer-Oost

Het ontwerp van de ontwikkeling Aalsmeer-Oost is erop gericht om de logistiek, infrastructuur en de afleversnelheid verder te verbeteren. Bijvoorbeeld met de aanleg van de Sierteeltstraat, de rondweg rondom Aalsmeer-Oost, en de Ongestoorde Logistieke Verbinding (OLV) die zorgt voor een snelle verbinding van en naar Royal FloraHolland, de A4, A9 en Schiphol.

Maar ook de aanleg van de nieuwe productstraat met in totaal een lengte van zo’n 450 meter voor het efficiënt aan- en afvoeren van bloemen en planten tussen Aalsmeer-Oost en Aalsmeer-Centrum. Dit is de ‘hardware’ die zorgt voor soepele afwikkeling van de verkeersstromen.

Sneller, efficiënter, wereldwijd
Naast de infrastructuur kunnen we kopers en kwekers ondersteunen met logistieke diensten. Diensten die niet tot hun core business behoren en we uit handen kunnen nemen zoals, in de nabije toekomst, bezorging op de door de koper gewenste tijd en plaats. Door meer samen te doen kunnen we sneller, efficiënter, wereldwijd en 24/7 een breed assortiment bloemen en planten bezorgen. Daarom komt er extra ruimte voor verwerking, opslag en werkvoorraad op Aalsmeer-Oost.

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: