Florensis Spring Solutions Show: dit is wat u heeft gemist

Op 2 maart 2022 hield Florensis hun Spring Solutions Show op hun locatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze show staat geheel in het teken van de nieuwste rassen in tweejarigen- en voorjaarsbloeiende vaste planten. Heeft u de show bezocht? Dan weet u nu al precies wat u het komende seizoen van hen kunt verwachten. Was u er niet bij? Maakt u zich geen zorgen. In deze speciale nabespreking laat de Product Promoter van Florensis, Jan Eppinga, u precies zien wat u gemist heeft.

Tijdens de Spring Solutions Show draait het om oplossingen, innovaties en creativiteit", vertelt Jan. "We tonen onze klanten een groot assortiment aan voorjaarsbloeiers, waarbij we rekening houden met alle nieuwe ontwikkelingen. Dit geldt zowel voor ons vaste planten assortiment, als in Viola, Primula, tweejarigen en Ranunculus." 

"De klant mag deze show niet missen vanwege alle noviteiten die wij presenteren. De noviteiten worden altijd het meest gewaardeerd en vroegheid is daarbij een zeer belangrijk aspect. Een van de laatste ontwikkelingen is dat de producten steeds compacter worden, met minder PGR's en duurzamer geteeld, en dat is precies waar wij mee bezig zijn". Jan vertelt verder: "Tijdens de Spring Solutions Show hebben onze klanten zich kunnen laten inspireren en complete oplossingen kunnen bewonderen binnen het voorjaarsbloeiersassortiment. Ons nieuwe concept Spring Break is daar een goed voorbeeld van".

De volgend de show is de Pack Trials in April.

Klik hier voor meer informatie per product.

Voor meer informatie
Florensis
Désirée van Dijk-Groeneweg

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven