Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Evanthia presenteert ism diverse kwekers verschillende variëteiten Strelitzia’s, Monstera’s, Asparagus en Calathea’s

"Waan je in een tropische jungle in het Beatrix paviljoen van Keukenhof"

Op 24 maart 2022 gaat de Keukenhof weer open. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. Vast onderdeel zijn de bloemenshows in de paviljoens. Het Beatrix paviljoen is met een indrukwekkende Anthurium en Orchideeënshow al jaren een echte publiekstrekker. Nieuw dit jaar is een grote collectie tropische planten die het exotisch decor zullen aanvullen. Evanthia presenteert in samenwerking met diverse kwekers verschillende variëteiten Strelitzia’s, Monstera’s, Asparagus en Calathea’s in het Beatrix paviljoen.


Linksboven met de klok mee: Monstera Deliciosa Tauerii, Asparagus Densiflorus Cwebe, Asparagus Setaceus Plumosus Nanus, en Calathea Orbifolia. 

De markt voor groene planten ontwikkelt zich snel. Tropische kamerplanten zijn al een tijd trending en naar verwachting zal dit de komende jaren zo blijven. Bij Evanthia heeft het de afgelopen jaren geleid tot een sterk stijgende vraag naar startmateriaal en een enorme groei van de afdeling Tropische Planten. Commercieel directeur van Evanthia, Louis Kester: “Tropische bloemen en planten zijn inmiddels niet meer weg te denken in en om het huis. Evanthia behoort, als veredelaar en leverancier van zaden en jonge planten, tot één van de eerste schakels in de sierteeltketen. Voor ons is het fantastisch om consumenten - vooral de nieuwe generatie - te zien genieten en een eigen creatieve invulling te zien geven aan onze producten. Wij kunnen veel winnen door van hun vernieuwende interpretaties te leren en elkaar te inspireren. De populariteit van tropische planten is de afgelopen jaren enorm gegroeid, iets wat we ook binnen ons eigen bedrijf heel duidelijk hebben gemerkt. Het heeft veel nieuwe ideeën en zelfs lifestyles met zich meegebracht, met bijzondere concepten als plant bathing, mindful gardening en plant parenting. Online groeien plant communities net zo snel als onze Strelitzia’s! Keukenhof is natuurlijk een prachtig podium om verbinding te zoeken.”


Monstera Adansonii

Evanthia brengt in samenwerking met Geest Potplanten, Bunnik Plants en Kwekerij Tarre & Smarre een ware jungle vibe naar Keukenhof en laat zien hoe groen en bloei elkaar naadloos kunnen aanvullen en versterken. Een bron van inspiratie en een verzameling creatieve plantenideeën voor iedereen die meer groen in zijn huis en dagelijks leven wil brengen. De tropische plantencollectie van Evanthia en kwekers is van 24 maart tot 15 mei 2022 te bekijken in het Beatrix paviljoen van Keukenhof in Lisse.

Voor meer informatie
Evanthia
www.evanthia.nl 

Publicatiedatum: