Maarel Orchids kiest voor leds van Sollum

Sollum Technologies gaat een proef uitvoeren bij van der Maarel Orchids. Rene Vissers van Maarel Orchids. "De dynamische ledbelichting van Sollum geeft ons de mogelijkheid om verschillende lichtrecepten te testen bij de proef. We zijn erg benieuwd naar de resultaten."

Sollum werd Maarel aanbevolen door Ledgnd, een lichtadviesbedrijf dat ledlichtleveranciers aan kwekers koppelt. "We hebben Sollum aanbevolen, omdat zij de meest complete lichtoplossing hadden voor de behoeften van Maarel," vertelt Ramón van de Vrie van Ledgnd.

Louis Brun van Sollum Technologies ziet de levering als een belangrijke doorbraak voor Sollum op de internationale markt. "Maarel biedt het perfecte voorbeeld van de hoge kwaliteit sierteelt die we uit Nederland zijn gaan verwachten en om door zowel hen als Ledgnd erkend te worden als de topkeuze van belichtingsleveranciers voor dit project is een bewijs van het vermogen van ons bedrijf om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten en hun hoge eisen te voldoen."

Sollum is primair actief op het Noord-Amerikaanse continent, zowel in Québec en Ontario in Canada, als in de Verenigde Staten.

Voor meer informatie:
Sollum Technologies
sollumtechnologies.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven