Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 maart, Koppert

Indiase Yogi Sadhguru komt Nederlandse tuinbouw bijpraten over redden planeet

De Indiase Yogi en visionair Sadhguru gaat dinsdagochtend 22 maart in gesprek met de Nederlandse tuinbouwsector. De focus van het gesprek is de Conscious Planet - Save Soil beweging die Sadhguru deze maand lanceert. Deze moet wereldleiders, visionairs, influencers en 3,5 miljard burgers in 193 landen over de hele wereld aanspreken om gezamenlijk actie te ondernemen om de bodem te redden.

Sadhguru gaat in gesprek met Meiny Prins van Priva en Rob Baan van Koppert Cress. Het evenement vindt plaats op het hoofdkantoor van Koppert. De drie bedrijven zijn aangesloten bij het internationale platform EatThis, een netwerk van tuinbouwbedrijven en organisaties gericht op het belang van gezonde voeding en het ontwikkelen van nieuwe ideeën ten aanzien van veilig en duurzaam geproduceerd voedsel. Dit evenement wordt georganiseerd door de Conscious Planet beweging, ondersteund door The Hague Business Agency (gemeente Den Haag), Horizon11 en EatThis.

Het bezoek aan Nederland is onderdeel van de 100-daagse reis die Sadhguru een dag eerder begint in Londen. Op de motor maakt hij een soloreis van 30.000 km van Londen naar het zuiden van India. Zijn odyssee door het Verenigd Koninkrijk, Europa en het Midden-Oosten heeft als doel steun van burgers en overheden wereldwijd te mobiliseren om de bodem nieuw leven in te blazen.

Bron: www.eatthis.info

Publicatiedatum: