vrijdag 18 maart

Kwekersmiddag bij Beekenkamp Plants in teken van verduurzaming en gewasbescherming

Op vrijdagmiddag 18 maart organiseert Beekenkamp Plants een kwekersmiddag in het Beekenkamp Inspiration Center. Sierteeltkwekers worden in één middag bijgepraat over de huidige trends in gewasbescherming, verduurzaming én krijgen een duidelijk overzicht van een groot deel van het voorjaarsassortiment van Beekenkamp Plants.

Energieverbruik en verduurzaming
Nico van Ruiten zal het onderwerp energieverbruik en verduurzaming aankaarten. In zijn huidige rol als programmaregisseur Energieakkoord Greenport West Holland is hij veelal bezig om de doelen op het gebied van uitstoot van schadelijke stoffen (CO2-stikstof), verduurzaming en energieverbruik van het Energieakkoord 2030 te halen. Hij zal gedurende de kwekersmiddag uitleggen hoe deze doelen behaald moeten gaan worden, mede dankzij een besparing door het Nieuwe Telen en het gebruiken van duurzame energie zoals geothermie, restwarmte en groen gas.

Trends in gewasbescherming
Daarnaast zal Nathalie Zwinkels, gewasbeschermingsspecialist bij Beekenkamp Plants, u op de hoogte brengen van de huidige trends in gewasbescherming. Zij zal de onderwerpen weerbaar telen, het gebruik van plantversterkers en bodemorganismen en het verdwijnen van beschermingsmiddelen onder de aandacht brengen.

Gedurende deze interactieve middag krijgen bezoekers tevens de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. Na afloop is er ruimte om na te praten en te netwerken.

Beekenkamp Plants opent haar deuren voor alle perkgoedkwekers tijdens deze kwekersmiddag. Bent u een perkgoedkweker en wilt u hier ook bij zijn? Aanmelden kan via deze link.

Bent u geen perkgoedkweker, maar wilt u wel graag aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar marketing@beekenkamp.nl voor de mogelijkheden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven