Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste geraniumstekken gestoken, taart!

De uitlevering van de bewortelde Toscana geraniumstekken is in volle gang en bij P van der Haak Handelskwekerij in ’s-Gravenzande is het dan ook een drukte van jewelste. Om de piekproductie in het eerste kwartaal te kunnen verwerken staat er elk jaar behalve de eigen locatie van ca 4,5 hectare ook een 5 hectare bij Noordam Plants uit ’s-Gravenzande ter beschikking. Deze week worden de laatste stekken van het seizoen daar al weer gestoken en daar werd gisteren even kort bij stilgestaan door de directie en de betrokken medewerkers.

Voor Perry van der Haak is is dit jaar een bewogen seizoen met veel hindernissen. “Het coronavirus, problemen met luchtvracht vanuit Kenya, de hoge energieprijzen en nu weer de situatie in Oekraïne en Rusland vragen continu om een reactie. In dit soort jaren is het van groot belang om terug te kunnen vallen op betrouwbare en flexibele partners. Noordam plants is voor ons zo’n partner en we willen Martin Noordam, John en collega’s dan ook heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking.”

Voor meer informatie:
Perry van der Haak
P van der Haak Handelskwekerij B.V.
Van Oosthuijzelaan 6
2691 NJ ’s-Gravenzande
+31 (0)6 5467 6780
www.pvdhaak.nl

Publicatiedatum: