Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gert Blaauw nieuwe Managing Director Lensli Substrates

Per 1 maart 2022 is Gert Blaauw door Horticoop benoemd als de nieuwe Managing Director van Lensli Substrates. Hij heeft het stokje overgenomen van Roland Mulder, die het afgelopen jaar als Interim General Manager Lensli Substrates heeft begeleid in het verder uitbouwen en verstevigen van haar marktpositie.

Met Gert Blaauw haalt Lensli een ondernemende leider in huis, zo stelt het bedrijf in een persbericht. "Gert heeft jarenlange ervaring op directieniveau in verschillende rollen op zowel de consumenten- als de Business-to-Business markt. Met zijn omvangrijke kennis, onder andere binnen Vroegop Ruhe & Co (moederbedrijf van Vroegop AGF), Sligro Food Group, DA Retailgroep en Ahold, is Gert een ervaren duizendpoot. De rode draad in zijn carrière is dat er in alle gevallen met een sterk team een enorme verandering is gerealiseerd, waarbij resultaat en klantfocus centraal stonden."

Steven van Nieuwenhuijzen (links) en Gert Blaauw (rechts) op het kantoor van Lensli in Bleiswijk

Gert Blaauw zegt over zijn aanstelling als Managing Director van Lensli Substrates: “Ik kijk ernaar uit samen met het gehele team een nieuw hoofdstuk aan de ruim 100 jaar aan Lensli geschiedenis toe te voegen. Daarbij staan continuïteit, samenwerking en duurzame innovatie centraal. Met elkaar en met onze klanten willen we werken aan een gezonde en succesvolle toekomst.”

De aanstelling van de nieuwe directeur past in de koers en ambities van Horticoop. Als investeringscoöperatie investeert Horticoop actief in bestaande en nieuwe bedrijven die van meerwaarde zijn voor de tuinbouwsector, waaronder Lensli Substrates.

Steven van Nieuwenhuijzen, CEO Horticoop: “Zowel de directie van Horticoop als het management van Lensli zijn zeer blij met de komst van Gert Blaauw. Gert heeft relevante ervaring in food, retail en AGF. Zijn leiderschapsstijl en visie zijn bovendien van grote waarde in de veranderende markt waar Lensli in opereert. Met Gert aan het roer van Lensli kunnen we samen verder groeien.”

Voor meer informatie:
Lensli Substrates
www.lensli.com 

Publicatiedatum: