Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start training Teeltexpert blok 3 "Klimaat en Energie" op 22 maart online en fysiek in Delft

Kennis van de teelt wordt steeds belangrijker binnen productiebedrijven. Hoe stuur je een plant voor een optimale kwaliteit en productie, met oog voor een laag energieverbruik? Welke nieuwe technieken kun je hierbij toepassen om een teeltplan te optimaliseren? En hoe vertaalt dat zich naar andere productielocaties op de wereld? Dit alles maakt het vak van teeltspecialist steeds complexer. 

Naar aanleiding van vragen uit het bedrijfsleven hebben Lentiz en Inholland Academy de training Teeltexpert ontwikkeld. De training start in een combinatie van on & offline op dinsdag 22 maart. Inschrijven is nog mogelijk, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Theorie en praktijk
De training Teeltexpert blok 3 ‘’Klimaat en Energie’’ bestaat uit 7 bijeenkomsten combinatie online en fysiek bij Inholland Delft: De gehele cursus Teeltexpert bestaat uit 4 trainingen:

  • Biologie in de praktijk
  • Teelt
  • Klimaat en energie
  • Tuinbouw innovatie en techniek

Het scholingstraject is afgestemd op werknemers die al ervaring hebben in de glastuinbouw en zich verder willen ontwikkelen tot teeltspecialist. Door middel van opdrachten die op het eigen bedrijf worden uitgevoerd, wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk.

Meer informatie
Voor alle blokken kan worden ingeschreven. Bezoek voor uitgebreide opleidingsinformatie, downloads en actuele data de website:
https://www.inholland.nl/academy/opleidingen/agri-en-voeding/teeltexpert/

Publicatiedatum: