Quality Plants Europe maakt doorstart onder de naam Green Conceptz

De Vreede Orchideeën B.V. heeft overeenstemming bereikt met de curator van Quality Plants Europe over een doorstart van dit bedrijf, dat op 16 februari failliet ging. De doorstart wordt gemaakt met de naam ‘Green Conceptz.’  

All-in oplossing
Green Conceptz. zet de voormalige werkzaamheden van Quality Plants Europe (QPE) voort en zal daarnaast met een breder concept komen, waarbij niet alleen de verkoop van kwaliteitsplanten zal vallen, maar juist veel meer de nadruk zal liggen op de verkoop van concepten die passen bij klanten uit de grootschalige retail. Tevens zal de afdeling services verpakkingswerkzaamheden uitvoeren voor derden en zal er ruimte voor palletopslag voor derden zijn. Op deze manier bieden zij een oplossing voor klanten die de grootschalige retail bedienen. 

Klaar voor de toekomst 
Met Joyce Verdijk als Algemeen Directeur bij Green Conceptz zal de missie en strategie verder worden uitgebouwd. Met haar kennis en expertise van de retail, vanuit o.a. de Bijenkorf en de fashionwereld, brengt Joyce een waardevolle schat aan inzichten met zich mee die Green Conceptz in staat stelt nog scherper te worden in het neerzetten van een succesvolle formule.

“Green Conceptz gaat een mooie toekomst tegemoet doordat het de krachten bundelt van de kennis en ervaring van het voormalige QPE én de nieuwe inzichten vanuit de retailbranche. Zo wordt ingespeeld op het in hoog tempo professionaliseren van de sector, de wens van exporteurs en retailers om zich te onderscheiden in de markt en de behoefte aan meer efficiëntie in de keten van producent naar consument”, vertelt Joyce.  

Inmiddels is ook Anoep Chakawri in de rol van accountmanager Services & Product Development toegevoegd aan het team.

Voor meer informatie of bestellingen kunt contact opnemen via info@greenconceptz.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven