René Polak nieuwe Sales Director Horticulture bij de Ushio Groep

René Polak is benoemd tot Sales Director Horticulture bij de Ushio Groep. Met meer dan 16 jaar ervaring in de tuinbouwsector volgt hij Dragan Šimšić op, die het bedrijf heeft verlaten om elders een ander functie te bekleden.

René was de afgelopen vier jaar Ushio's Horticulture Sales Manager. Hij bouwde, zo schrijft het bedrijf in een persbericht, 'een sterk en zeer solide klantenbestand op met zowel eindgebruikers als grote wereldwijde OEM's.'

In zijn nieuwe functie zal René de marktpositie van Ushio, componentenfabrikant voor de tuinbouwsector, verder versterken. Ushio is een van de zeer weinige bedrijven in Europa die al zijn onderzoek en ontwikkeling in Duitsland doet. De productie vindt uitsluitend plaats in de eigen fabrieken in Europa.

In aansluiting op de strategische koers van het bedrijf om 2021 terug te keren naar de wortels van het bedrijf, de productie van lampen en voorschakelapparaten voor de tuinbouwmarkt, zal René zich richten op het verstevigen van de huidige marktpositie en proberen de partnerschappen met de huidige OEM’s verder uit te breiden.

Voor meer informatie:
René Polak
Ushio Germany GmbH
+31 6 218 261 31
rene.polak@ushio.de 
www.ushio.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven