Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HilverdaFlorist neemt Royal serie over van Takii

HilverdaFlorist heeft de gerbera Royal F1 serie van Takii overgenomen. Sinds 2021 werken beide partijen samen om de veredeling en zaadproductie van pot gerbera’s te versnellen. Deze succesvolle samenwerking heeft geresulteerd in een strategische stap voor beide bedrijven; de overname van de complete gerbera Royal serie door HilverdaFlorist.

HilverdaFlorist gaat door met de veredelingsactiviteiten en zaadproductie zoals die vorig jaar zijn opgestart, en neemt daarnaast vanaf 1 november 2022 de verkoop over.

De hybride Royal serie is een aanvulling op het Pot Gerbera assortiment van HilverdaFlorist. Royal is een gevestigde serie met een lange succesvolle geschiedenis. De Royal serie staat bekend om de hoge uniformiteit, sterke kleuren en ideaal voor teelt in grotere potmaten. Gecombineerd met het huidige assortiment van FloriLine en Sundayz, heeft HilverdaFlorist een sterk assortiment in pot gerbera om aan elke klantvraag te kunnen voldoen.

De familiebedrijven hebben een lange gemeenschappelijke geschiedenis en werken al samen op andere gebieden. Door de overname van de Royal serie behoudt HilverdaFlorist als de gerberaspecialist een sterke positie in een snel veranderende pot gerberamarkt, en stelt Takii in staat zich te ontwikkelen in opkomende pot en perk markten. Takii en HilverdaFlorist werken nauw samen om een soepele overgang te waarborgen waarbij de levering van kwalitatief hoogwaardig product gewaarborgd blijft.

Voor meer informatie:
Takii Europe
www.takii.eu

 
 
 

HilverdaFlorist
www.hilverdaflorist.com

Publicatiedatum: