SchermNed 32 jaar

Op 28 februari 1990 is Cock van der Voort begonnen in zijn eigen garage aan huis in Naaldwijk. Hij besloot om zijn technische kennis en jarenlange ervaring toe te passen in een eigen bedrijf. Ondanks drie kinderen en de zekerheid van een vaste baan, besloot hij ervoor te gaan en richtte hij SchermNed op. Het werd met vallen en opstaan een groot succes.


 
Nu, 32 jaar later, staat SchermNed bekend als een betrouwbaar familiebedrijf in scherminstallaties en insectengaas, zowel in Nederland als wereldwijd. Er wordt weliswaar niet meer gewerkt vanaf thuis (ook al is thuiswerken weer het nieuwe 1990), maar nog steeds vanuit Naaldwijk.

Nu staat de volgende generatie Van der Voortjes aan het roer samen met een mooi team en zusteronderneming Vitrona. Nog steeds worden dezelfde waarden gehanteerd als vroeger: korte lijnen, hoge product- en marktkennis, gericht op eerlijk en plezierig samenwerken en altijd gaan voor de hoogste kwaliteit. "Op naar de 33 en een nieuw jaar waarin we nog meer mooie herinneringen mogen maken, kansen zien en fantastische projecten mogen realiseren!"

Voor meer informatie:
SchermNed B.V.
Grote Woerdlaan 36c
2671 CL  Naaldwijk
+31 (0)174 62 22 14
www.schermned.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven