Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VB en Tebarex krijgen eigen vertegenwoordiging in Mexico

De laatste jaren groeit de bedekte tuinbouw in Mexico in rap tempo. Mexico behoort wereldwijd tot de top elf producenten van agro-foodproducten, in 2018 goed voor 51.000 hectare. Reden voor VB en Tebarex om er met een eigen vertegenwoordiging te starten. 

VB richt zich met name op klimaatprojecten in glazen en moderne polykassen. Met de toenemende vraag naar hightech kasverwarmingsinstallaties in Mexico ziet VB veel groeikansen. "Onze aanwezigheid in Mexico wordt daarom versterkt door een eigen vertegenwoordiging. Dit geven wij vorm in samenwerking met Tebarex, die sterk is in het ontwerpen en inrichten van moderne watertechnische oplossingen en het integreren en aansluiten van elektrotechnische componenten, die volledig worden bestuurd door de klimaatcomputer", aldus Edward Verbakel, CEO bij VB. 


Tebarex en VB flankeren Edgar

De belangen van VB en Tebarex in Mexico worden vertegenwoordigd door Ing. Edgar Lopez Reyes. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de sales en de aftersales van projecten. Hij heeft in meer dan 10 jaar ruime ervaring opgedaan in aanleggen, opstarten en onderhouden van installaties in de tuinbouwsector. “Door de opkomst van de tuinbouw in Mexico en de groeiende vraag naar kassen en (modernisering van) installaties zie ik voor VB en Tebarex volop kansen. Ik wil daar graag mijn kennis en kunde voor inzetten", aldus Edgar Lopez Reyes.

Edward is blij met deze nieuwe ontwikkeling. “Door de aanwezigheid en inzet van Edgar kunnen we een nog betere relatie opbouwen en onderhouden met de Mexicaanse tuinbouwsector. Door zijn kennis en netwerk verwachten we moderne (glazen) kasklimaatprojecten aan te kunnen trekken.”

Ook John Vollebregt, COO bij Tebarex ziet de voordelen van deze markt versterking in Mexico. “Door de snelle ontwikkelingen in Mexico, op grond van nieuwbouw en modernisering van de tuinbouwsector, verdient deze markt een vaste standplaats voor verkoop en begeleiding van onze technische kasinstallaties. Met een eigen vertegenwoordiging in Mexico kunnen we de klant hiermee optimaal van dienst zijn in zijn eigen tijdzone, taal en cultuur.”

Voor meer informatie:
VB 
e.lopez@vb.nl 
info@vb.nl 
www.vb.nl  


Tebarex BV
edgar.lopez@tebarex.com 
info@tebarex.com 
www.tebarex.com 

Publicatiedatum: