Biologische rozen van Kwekerij De Bierkreek via Sprinklr verkrijgbaar

De biologische rozen van De Bierkreek zijn vanaf deze week ook te verkrijgen via Sprinklr, webshop voor biologische tuinplanten. De webshop wil hiermee een stap maken naar een completer assortiment om zo biologisch tuinieren makkelijker te maken.

Kwekerij De Bierkreek kweekt sinds 1999 biologische rozen in IJzendijke, Zeeland. De kwekerij staat wereldwijd bekend om de kwaliteit en het grote assortiment en verstuurt de rozen ook zelf over de hele wereld. Ook via Sprinklr zijn nu deze biologische kwaliteitsrozen te koop, zowel struikrozen als klimrozen.

Een deel van de rozen van Kwekerij De Bierkreek

"Het is onze missie om het aandeel biologische teelt te vergroten", zegt Suzanne van Straaten van Sprinklr. "Het aanbod van plantensoorten verbreden op onze site helpt daarbij. We willen biologisch tuinieren makkelijk maken, je moet bij ons voor vrijwel alles terecht kunnen en niet voor een deel van je wensenlijstje toch maar uitwijken naar gangbare kweek. We zijn dus heel blij met de nieuwe samenwerking met De Bierkreek."

De Bierkreek selecteert rozen op gezondheid en sterkte zodat de rozen zowel op de kwekerij als bij de mensen thuis goed kunnen groeien en bloeien zonder chemische gewasbeschermingsmiddelen te hoeven gebruiken. Bovendien is een flink deel van het assortiment goed voor biodiversiteit, en zijn de potten gemaakt van gerecycled plastic. De bandjes waar de klimrozen mee worden opgebonden zijn van biologisch afbreekbaar materiaal. 

Sprinklr verwacht dat onder de doelgroep van Sprinklr vooral de openbloemige rozen het goed zullen doen, die rozen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook goed voor biodiversiteit, omdat insecten gemakkelijk bij de pollen kunnen komen. 

Voor meer informatie: info@sprinklr.co en www.sprinklr.co


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven