Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Myplant & Garden 2022

Afgelopen week vond de zesde editie plaats van Myplant & Garden. De beurs is uitgegroeid tot een van de grootste B2B-tuinbouwbeurzen in Italiƫ en is met de jaren steeds groter geworden. Na twee edities te hebben overgeslagen werd nu de draad weer opgepakt. FloralDaily was aanwezig voor een fotoreportage.

Klik hier voor de fotoreportage van FloralDaily.


Van linksboven mee met de klok: het team van FleuraMetz, Jacqueline Tolhuis van OZ Planten, Hylke Kroon en Antoine Groot van Takii Seed en Arjan van der burg van Deliflor

Net als voorgaande edities vond de show plaats op de Fiera Milano. Dit jaar mocht de organisatie 18.650 bezoekers verwelkomen. Dat was weliswaar iets minder dan in 2019 (20.100), maar gezien de aanloop en omstandigheden misschien juist ook wel een bijzonder goed resultaat. Van de ruim 600 bedrijven met een stand kwam 20% uit het buitenland, vooral uit Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. Er hing een levendige sfeer op de 4,5 ha grote beursvloer.

Klik hier voor ons fotoverslag.

Voor meer informatie:
Myplant & Garden
myplantgarden.com

Publicatiedatum: