Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TempU08 USB temperatuur vochtigheid data logger

De logistiek van verse producten is uitdagend en complex wanneer veel daarvan over zee of door de lucht worden vervoerd, wat een lange tijd in beslag neemt. Bloemen, groenten en fruit hebben verschillende transporteisen, vooral op het gebied van temperatuur en vochtigheid. Snijbloemen moeten bij voorkeur koud en droog verscheept worden. Sinaasappelen, druiven, kersen, knoflook en uien moeten worden opgeslagen en vervoerd bij temperaturen van 0 tot 2°C, maar  met een vochtigheidsgraad van 80% tot 90%. En andere verse groenten en fruit zoals bananen, avocado's en mango's kunnen door kou juist weer worden beschadigd, zodat zij moeten worden bewaard bij een temperatuur van 13 tot 15°C en een luchtvochtigheidsgraad van 80 tot 90%. Daarom is het belangrijk om de producten tijdens het vervoer op de juiste temperatuur en vochtigheid te houden om hun versheid en veiligheid te behouden.

Tzone Digital Technology (Tzone) is een professionele fabrikant van temperatuur- en vochtigheidsregistratieapparatuur. Het bedrijf heeft onlangs de nieuwste TempU08 USB-temperatuur-vochtigheids-datalogger voor eenmalig gebruik op de markt gebracht. CEO Frank Liao introduceerde de functies van de temperatuur- en vochtigheidsdatalogger. "Deze datalogger is een verbeterde versie van onze vorige TempU08 (Single use temperature data logger). De nieuwe TempU08B is speciaal ontworpen voor verse producten, voedsellogistiek en ontworpen met LCD display, temperatuur en vochtigheid functies. Klanten kunnen hun eigen gewenste tijdzone en temperatuur- en vochtigheidsalarmbereik configureren via de configuratiesoftware om te voldoen aan de verschillende fruit- en groentetemperaturen en vochtigheidsbereiken."

"De logger is zeer eenvoudig te gebruiken: zet hem aan met een startklik, plaats hem in de container of fruit- en groentekist en nadat de reis is geregistreerd, sluit hem eenvoudig aan op een computer om automatisch PDF en CSV temperatuur- en vochtigheidsrapporten te genereren. Er is geen gespecialiseerde software nodig en het is compatibel met verschillende computerbesturingssystemen, wat enorm bespaart op handmatige trainingstijd en -kosten."

"Het is vooral het vermelden waard dat deze recorder de Zwitserse Sensirion temperatuur- en vochtigheidssensor gebruikt die een hogere nauwkeurigheid van de meetresultaten en een snellere responstijd biedt, waardoor hij zeer geschikt is voor allerlei verse producten die gevoelig zijn voor temperatuur en vochtigheid."

Momenteel zijn Europa, Noord- en Zuid-Amerika de belangrijkste markten voor Tzone. "Vorig jaar hadden we een aanzienlijke omzetstijging ten opzichte van het jaar ervoor. De pandemie die bijna twee jaar heeft geduurd, heeft consumenten ertoe aangezet om aandacht te besteden aan voedselveiligheid en heeft de fruitsector bewuster gemaakt van het belang van het opzetten van een perfect traceerbaarheidssysteem voor de temperatuur van groenten en fruit. Dataloggers voor temperatuur en vochtigheid spelen een zeer belangrijke rol in het systeem van de koelketen voor groenten en fruit. We voelen duidelijk de toenemende vraag van overzee," zei Frank Liao.

"Ons bedrijf heeft 16 jaar ervaring in de productie van temperatuur en vochtigheidsmateriaal, met zijn eigen fabriek, R&D-afdeling, productieafdeling en kwaliteitscontrole. De salesafdeling heeft een goede algemene controle en kan de perfecte pre-sales en after-sales dienst verlenen."

Voor meer informatie:
Frank Liao - CEO
Tzone Digital Technology Co., Ltd.
+86 755 82840670 
sales@tzonedigital.com
www.tzonedigital.com

Publicatiedatum: