Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Olijfbomen in bijzondere piramidevorm gesnoeid

René Kersloot van Hilverda De Boer Plants heeft de hand weten te leggen op Olea die gesnoeid zijn in piramidevorm. Olijfbomen zijn inmiddels goed ingeburgerd bij Nederlandse exporteurs en hoveniers, maar deze vorm is heel speciaal. "De bomen zijn met de hand gesnoeid en 250 centimeter hoog, echte blikvangers voor een bijzondere tuin of indoorproject."

Citrus en vertakte Olea
Kersloot importeert al jarenlang Olea’s uit Spanje. Zijn assortiment bestaat uit bomen van vaak wel meer dan 100 jaar oud. Voor de echte liefhebbers zijn er ook vertakte olijfbomen, waaronder de Olea Bonzai. Daarnaast importeert hij ook andere Mediterrane bomen, zoals Citrus, Ficus Carica (vijg), Washingtonia en Vitis (druif). Alle producten zijn geschikt voor de koudere Noord-Europese winters.

Via FloraXchange of zelf selecteren
Voor Nederlandse sierteeltexporteurs zijn de bomen zijn via FloraXchange bij Kwekerij De Noordpoel te verkrijgen. Ook hoveniers kunnen de Mediterrane bomen bij deze kwekerij inkopen.
Kersloot: “De eerste bomen zijn gearriveerd, in maart verwacht ik de volgende zending. Omdat ieder exemplaar anders is, kun je zelf je komen uitkiezen, ik help je er graag bij.”

Uiteraard zijn alle bomen voorzien van een plantenpaspoort en een certificaat van oorsprong. Heeft u nog andere certificaten nodig, dan kunnen die ook door Hilverda De Boer Plants verzorgd worden.

Klik hier voor het volledige assortiment.

Voor meer informatie:
René Kersloot
Hilverda De Boer Plants
+31 (0)297 332 672
r.kersloot@hilverdadeboerplants.nl

Publicatiedatum: