Nieuw thema GrootGroenPlus bekend, en inschrijving is open

Het nieuwe thema van vakbeurs GrootGroenPlus is bekend: 'Gegrond'. Dit thema is ontstaan naar aanleiding van een brainstormsessie over de toegevoegde waarde van de vakbeurs en de belangrijkste thema's die momenteel spelen. Denk bijvoorbeeld aan water, biodiversiteit, circulariteit, bodem, duurzaamheid, de ontwikkeling van de boomkwekerij richting 2030. 

Vakbeurs GrootGroenPlus handhaaft openingstijden
Vakbeurs GrootGroenPlus zal in 2022 weer dezelfde openingstijden hanteren als in 2021; dit betekent dat de beurs dus wederom vanaf 9.00 uur 's morgens op woensdag open zal zijn. De vakbeurs is hiermee van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 oktober dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Uit onderzoek is gebleken dat deze tijden ideaal zijn voor de meeste bezoekers en de shuttles. Op deze manier kunnen verspreid over de dag zo veel mogelijk bezoeken worden gerealiseerd en krijgen ze de kans de beursvloer volledig te ervaren. 

Aanwezigheid deelnemers
Het is uiteraard belangrijk dat deelnemers gedurende deze tijden aanwezig zijn; bezoekers verwachten bemenste stands en zullen hun ervaring dan ook nog meer waarderen. Hierdoor halen deelnemers ook het maximale uit hun deelname.

Digitaal programma
Nu de vakbeurs ook op woensdag om 9.00 uur voor publiek opent, zal het openingsprogramma digitaal blijven. Dit maakt dat het publiek direct naar de stands wordt getrokken en er dus ook direct aandacht zal zijn voor de standhouders. Door het programma digitaal uit te zenden via de website, sociale media en gratis beursapp kan iedereen het bovendien op het voor hem of haar geschikte moment bekijken. De digitale tweetalige uitzendingen reiken op die manier verder dan een podiumprogramma en bieden meer flexibiliteit in gesprekken tussen deelnemers en standhouders. Aan de openingstoespraak en de toegekende prijzen wordt uiteraard via persinformatie ook internationaal extra aandacht besteed.

Inschrijven voor vakbeurs GrootGroenPlus kan nu
Het is inmiddels mogelijk om in te schrijven voor deelname aan vakbeurs GrootGroenPlus. Deze internationale vakbeurs voor de boomkwekerijsector vindt plaats op 5 tot en met 7 oktober 2022 in Zundert. 

Registreren najaarsbeurs
Registreren kan via grootgroenplus.nl. Tijdig aanmelden heeft veel voordelen. Zo bent u tijdig zeker van een plek langs één van de routes van de vakbeurs, maar kunt u ook optimaal profiteren van alle PR-aandacht die de komende tijd aan de deelnemers wordt gegeven. Bovendien worden standwensen in volgorde van binnenkomst verwerkt. 

Voorjaarsbeurs
De deelname aan de najaarsbeurs is niet meer gekoppeld aan de deelname aan Groenbeurs Zundert. Onderzocht wordt of deze laatste in juni zal kunnen plaatsvinden. Groenbeurs Zundert kon in januari geen doorgang vinden, in verband met de coronamaatregelen.

Voor meer informatie:
GrootGroenPlus
info@grootgroenplus.nl
www.grootgroenplus.nl  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven