Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale kennismiddagen Vitelia Agrocultuur

Periodiek is het nodig om je vakkennis bij te spijkeren. In de boomkwekerij, sierteelt of akkerbouw volgen nieuwe ontwikkelingen en regels elkaar in sneltempo op. Om kwekers en telers hierin te ondersteunen, organiseert Vitelia Agrocultuur met al haar kennis en expertise op product en branche niveau kennisbijeenkomsten.

In het eerste kwartaal van 2022 staan twee interessante kennismiddagen voor de regio Boskoop op de planning.

Woensdag 16 februari: Zin en onzin van biostimulanten en actualiteiten gewasbescherming
Wat is het nut van biostimulanten? Hoe gebruik ik ze? Wat is het resultaat? Wanneer welke stof inzetten? Zomaar een aantal vragen die gekoppeld zijn aan het gebruik en inzetten van biostimulanten. Afgelopen jaren heeft Vitelia Agrocultuur samen met een aantal partners hier onderzoek naar uit gevoerd. Graag nemen we u tijdens een interactieve presentatie mee in de zin en onzin van plantversterkers. Tevens praten we u bij over de allerlaatste actualteiten rondom gewasbescherming.

Er is ruim de mogelijkheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Na afloop is er de mogelijkheid voor een rondleiding en een korte borrel, mits de coronamaatregelen dit dan toestaan.

Woensdag 23 februari: Kansen met natuurlijke vijanden (biologische bestrijding)
Het inzetten van natuurlijke vijanden is de standaard aan het worden bij het bestrijden van insecten en bodemplagen. Graag praten we u bij in een korte middagsessie over de kansen en mogelijkheden met natuurlijke vijanden en over de laatste ontwikkelingen. We bieden graag de mogelijkheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Na afloop is er de mogelijkheid voor een rondleiding en een korte borrel, mits de coronamaatregelen dit dan toestaan.

NB. Beide kennismiddagen worden georganiseerd bij de nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur: Denemarkenlaan 10, 2391 PZ Hazerswoude-Dorp.

Klik hier voor meer informatie over de kennismiddagen en aanmelden.

Voor meer informatie:
Vitelia Agrocultuur
www.vitelia.nl 

Publicatiedatum: