Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Christmas Universe tweede jaar op rij winnaar Poinsettia benchmark

Kwekerij Jansen Hibiscus is poinsettia benchmark 2021 overal winnaar geworden met het Ras Christmas Universe van Selecta-one. In 2020 was de Winnaar kwekerij Nouws. Het aantal inzendingen was 56 voor 2021 en 67 in 2020.


Van links naar rechts: Henny Zwinkels, voorzitter landelijke poinsettia commissie, John Jansen van Kwekerij Jansen Hibiscus, en Joost Rabbering, vertegenwoordiger Selecta-one

Selecta-one feliciteert Jansen hibiscus met het behalen van dit resultaat. De veredelaar is trots dat het soort Christmas Universe zich kan meten aan Christmas Feelings, die de laatste jaren veel in de prijzen viel.

Met de resultaten van eerdere jaren op rij wordt eveneens informatie zichtbaar over hoe een ras over de jaren presteert. Dit draagt weer bij aan het maken van de beste keuze voor het opzetten van de beste soorten.

Chrismas Universe is een ras met een reactietijd van 7,5 week. De plant kan met een redelijke dichtheid geteeld worden zonder blad ter verliezen in de eindfase, waardoor het inpakken en verzend klaarmaken spoedig verloopt.

Voor meer informatie:
Selecta One
www.selecta-one.com